Hemşehrimiz Saraydüzü Kaymakamı oldu

Sinop'un Saraydüzü ilçesi kaymakamlığına hemşehrimiz Elif Bal atandı.

16 Şubat 2021 Salı 10:47
Hemşehrimiz Saraydüzü Kaymakamı oldu

Sinop'un Saraydüzü ilçesi kaymakamlığına Elif Bal atandı. 02.02.2021 tarihli İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün Onayı ile Saraydüzü Kaymakamlığına Vekâleten atanan Kaymakam Bal, dün gitibariyle görevine başladı.

ELİF BAL

1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen Kaymakam Elif Bal, aslen Çorum ili Bayat İlçesi nüfusuna kayıtlı. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. 2018 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2019 yılında yapılan Kaymakamlık sınavını kazanarak, 108. Dönem Konya Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İl merkez stajını Konya Valiliğinde, teftiş stajlarını Ordu ve Kayseri'de, Kaymakam Refikliği stajlarını Yalova/Altınova ve Antalya/Finike ilçelerinde bitirdi.

Son Güncelleme: 16.02.2021 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.