Hemşehrimiz Tut Erzincan'a atandı

Hemşehrimiz Muhammed Emin Tut, Erzincan Cumhuriyet Savcılığı'na atandı

18 Haziran 2020 Perşembe 08:57
Hemşehrimiz Tut Erzincan'a atandı

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Sungurlu Alembeyli Köyü nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Muhammed Emin Tut, son yayınlanan HSK kararnamesiyle Erzincan Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Tut, 1993 yılında Sungurlu'ya bağlı Alembeyli Köyünde doğdu. İlkokulu Sunguroğlu İlkokulunda okuyan Tut, orta öğretimini Çorum Öğretmen Lisesinde tamamladı. 9 Eylül Hukuk Fakültesinden mezun olan Tut, son sınıfı okurken Milli Eğitim'de memur olarak göreve bağladı. Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Daire Başkanlığında görev yapan Tut, 16 Ekim tarihinde Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesine Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Tut, son yayınlanan kararname ile Erzincan Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.