Hemşehrimiz yılın en başarılı valisi seçildi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili hemşehrimiz Mustafa Yaman, Altın Şehir Ödülleri yaşama değer katan 2019 yılının en başarılı valisi seçildi.

16 Aralık 2019 Pazartesi 14:17
Hemşehrimiz yılın en başarılı valisi seçildi

Altın Kentler Platformu tarafından düzenlenen Altın Şehir Ödülleri (Golden City Awards) yaşama değer katan 2019 yılının en başarılı valisi belirlendi. Oylama sonucunda 2019’un en başarılı Valisi Mardin Valisi ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olan hemşehrimiz Mustafa Yaman seçildi. Mustafa Yaman’ın Ankara’daki toplantısı nedeniyle ödül törenine katılamadığı belirtildi. Yaman’ın adına Vali Yardımcısı Bahattin Çelik ödülü aldı.

Vali Yaman’ın bu başarısı Mardin’de sosyal medyada da büyük yankı buldu. Vatandaşlar Yaman’ı tebrik ederek mutluluklarını dile getirdi.

Kaynak: Mardin Tımes

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.