Hemşehrimizden yerinde tespitler

Habercim19 Yazarı Hukukçular Derneği Genel Başkanı Hemşehrimiz Av. Cavit Tatlı, A Haber Ana Haber...

16 Aralık 2014 Salı 10:55
 Hemşehrimizden yerinde tespitler


Habercim19 Yazarı Hukukçular Derneği Genel Başkanı Hemşehrimiz Av. Cavit Tatlı, A Haber Ana Haber Bülteni’nin canlı yayın konuğu oldu.


Paralel Medya Operasyonu’na dair soruları cevaplandırarak değerlendirmelerde bulunan Tatlı, kamuda suç işleyen oligarşik bürokrasinin temizlenmesi  gerektiğini söyledi.


Siyasilere seçimle hesap sorulabileceğini ancak bürokrasiden hesap sorulamadığını vurgulayan Tatlı, “Türkiye’de iktidarlar yanlış yaparlarsa, seçim vakti geldiğinde millet tercihini yaparak onları değiştirir. Ama bürokratik yapı öyle değil. Suç işleyenler iktidarlar değişse bile yerinde kalıyor. Mesele AK Parti hükümeti değil. AK Parti gider, MHP veya CHP gelir. Önemli olan devletin bu yapıyla mücadele ederek temizlemesidir. ” Dedi.


Türkiye’de gündemin çok çabuk değiştiğini, olaylara soğukkanlı bir şekilde bakılamadığını belirten Tatlı,  emniyet, yargı, ordu gibi kurumlarda bu oligarşik yapının varlığının sade vatandaşın bile hukuk güvenliğinin tehlikeye soktuğunu ifade etti.




Son Güncelleme: 16.12.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.