Hemşehrimize YOL-İŞ’te yeni görev

Samsun Yol-İş Sendikası 2 No’lu Şube 11. Olağan Genel Kurulu'nda hemşehrimiz Ahmet Özdemir Şube Genel Sekreteri seçildi.

02 Nisan 2022 Cumartesi 01:25
Hemşehrimize YOL-İŞ’te yeni görev

Samsun Yol-İş Sendikası 2 No’lu Şube 11. Olağan Genel Kurulu'nda hemşehrimiz Ahmet Özdemir Şube Genel Sekreteri seçildi.

Samsun Yol-İş Sendikası 2 No’lu Şube 11. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta yoğun katılımla yapıldı. Samsun Yol-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı İbrahim Uzun, gerçekleşen 11'inci Olağan Genel Kurulu'nda güven tazeleyerek 5'inci kez başkan seçildi.

Kongre İlkadım ilçesi Yağız Spor Kompleksi'nde TÜRK-İŞ Genel Mali Sekreteri ve YOL-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar'ın katılımı ile gerçekleştirildi. Seçimde tüm delegelerin oyunu alan mevcut Başkan İbrahim Uzun yeniden göreve seçildi.

'YENİDEN KÖY HİZMETLERİ' İÇİN GİRİŞİM

Kapatılan Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün yeniden kurulması için çalışma yürüttüklerini belirten YOL-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, genel kurulda yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

"Eskiden Köy Hizmetleri Müdürlüğü vardı. Onu kapattılar ve biz haksızlığa uğradık. Arkadaşlar hatırlayın, genel müdürlük olan bir teşkilat kapatıldı ve cılız hale getirildik. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, köylere hizmet getirdiklerini söyledi. Doğrudur, ama Türkiye'de büyük bir kısım hizmet götüremiyor. 81 ilde sıkıntılar var. Biz sendika olarak ülkemize Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nü yeniden kazandıracağız. Bunun ile ilgili görüşmelerimiz var. Çünkü 81 ilde insanlarımız mağdur. Yeri geldiği zaman diyorsun 'Köylü milletin efendisidir'. Biz köylümüzü unuttuk. Özel İdarenin bütçeleri zayıf. Hizmet yapmaya çalışıyor ama ödenek az."

Öte yandan Samsun Yol-İş Sendikası 2 No’lu Şubesi’nin yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı İbrahim Uzun, Şube Genel Sekreteri hemşehrimiz Ahmet Özdemir, Şube Mali Sekreteri Osman Öztürk, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Mustafa Karaca (Çorum), Şube Eğitim Sekreteri Alaaddin Kalkan.Denetleme Kurulu ise Ziya Kökden (Çorum), Elem Ay, Osman Akduman. Disiplin Kurulu İhsan Üçtepe (Çorum), Ahmet Decal, Fatih Bolat (Çorum), Yaşar Şarkavuk (Çorum) ve Nurettin Zeytun. Üst Kurul Delegeleri İbrahim Uzun, Rüştü Barış Öztürk (Çorum), Mustafa Bilgen ve Sinan Duman (Çorum) isimleri yer aldı.

Son Güncelleme: 02.04.2022 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.