Hep beraber ziyaret ettiler

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle engelli derneklerinin temsilcileri Vali Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti.

10 Mayıs 2019 Cuma 13:59
Hep beraber ziyaret ettiler

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle çeşitli etkinlik ve ziyaretler düzenleniyor.
10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Levent Tuzcu, Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Türkiye Sakatlar Derneği Çorum Şubesi Başkanı Yusuf Hoşnut, Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Cuma Aykaç, Çorum İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mürsel Barıldar ve Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Emin’e Çelen Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.


FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ
Sungurlu’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı ile Farkındalık Yürüyüşü yapıldı. 
Kaymakamlık önünden başlayıp Atatürk meydanına kadar süren farkındalık yürüyüşünde öğrenciler mehter marşı söyleyip ellerinde; 'Sevgi ve Anlayış Her Engeli Yener', 'En Büyük Engel Sevgisizlik' ve 'Engel Olmazsanız Başarabiliriz' ve benzeri yazılı pankartlar taşıdı. 
Yürüyüşe İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkan vekili Ahmet Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Şube Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.


ÖZEL PROGRAM
Sungurlu’da Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi tarafından bir program düzenlendi. 
Atatürk Meydanı'nda düzenlenen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi müdürü Hakan Topallı yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Potpori folklor gösterisiyle devam eden programda öğretmen şiiri okundu. Öğrenci velisinin evladına yazdığı mektubu okuması esnasında duygusal anlar yaşandı. 
Programda daha sonra okuldan mezun olan öğrencilere mezuniyet töreni düzenlendi. Törende mezun olan öğrencilere ilçe Kaymakamı Mitat Gözen ve diğer protokol üyeleri tarafından diplomaları verildi. Program müzikli oyun ve sergi açılışının ardından sona erdi. 
Programa İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkan vekili Ahmet Yılmaz, Cumhuriyet başsavcısı Emrah Özge Yelken, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Şube Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.
İHA

 

Son Güncelleme: 20.06.2022 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.