Hep birlikte gittiler

AK Parti, CHP ve MHP Belediye Meclis Üyeleri, bazı noktalara hep birlikte bayram ziyaretlerinde bulundu.

06 Haziran 2019 Perşembe 13:57
Hep birlikte gittiler

AK Parti, CHP ve MHP Belediye Meclis Üyeleri Çorum Belediyesi’nin bazı birimlerindeki personeli ziyaret ederek hep birlikte bayramlaştı. Ziyaretler Şehitlik ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü ile devam etti.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yaptığı açıklamada, ziyaretlerle ilgili şöyle dedi; “AK Parti, CHP ve MHP Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğümüzü, Fen İşleri Müdürlüğümüzün ve Su Kanalizasyon Müdürlüğümüz bulunduğu ek tesislerimizi, İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Bu şehir için aşkla muhabbetle çalışan mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık. Görevlerinde kolaylıklar diledik. Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü’nün bulunduğu ek tesisler ve İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini belirterek, “Bu şehir için aşkla muhabbetle çalışan mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık. Görevlerinde kolaylıklar diledik.

Şehrimizin ihtiyacı olan sevgiye, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak için birimlerimizin bayramlaşmasını AK Parti, CHP ve MHP Belediye Meclis üyelerimizle birlikte gerçekleştirdik. Samimi birliktelikle Çorum'da çözemeyeceğimiz hiç bir problemin olmadığını düşünüyorum. Bu güzel birlikteliğe davetimize icabet ederek katkı sağladıkları için meclis üyelerimize teşekkür ediyorum

Bu vatan için şehit düşen kahraman şehitlerimizin metfun bulunduğu Şehitliğimizi ziyaret ettik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim böyle acıları milletimize bir daha yaşatmasın.

Mesai mefhumu gözetmeksizin her şart altında büyük bir özveriyle görev yapan aziz milletimizin kahraman evlatlarını nöbet noktalarında ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Vatan için şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı sıhhatli günler diliyorum.”

Son Güncelleme: 06.06.2019 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165