Hep birlikte okudular

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in daveti üzerine vatandaşlar meydanda toplanarak ant okudu.

22 Ekim 2018 Pazartesi 10:51
Hep birlikte okudular

Sungurlu'da vatandaşlar meydanda toplanarak ant okudu.

Sungurlu Belediyesi öncülüğünde Atatürk Meydanı’nda düzenlenen programa Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner bir konuşma yaptı. Şahiner yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Aziz Türk Milleti, Danıştay'ın 'Andımız okutulsun' kararının ardından bazı eğitim sendikaları ve siyasiler ‘Andımız'a karşı kampanya başlatırken, vatansever Sungurlulu hemşerilerimizle birlikte bu gün burada Danıştay kararına destek veriyoruz" dedi.
Milli vicdanımızı biraz olsun rahatlatan bu kararı tanımadıklarını söyleyip sıkıntılarını dile getiren kesimler ise adeta yüreklerimizi sızlatmıştır. Andımızdan rahatsız olmaya, onu
başka boyutlara çekmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Ne var Andımızda. Neresinden rahatsız oluyorsunuz? Türk olmak, doğru olmak, çalışkan olmak suç mu? Çözüm süreci döneminde yaşadığımız hüsranlardan hala ders almadık mı? Buradan Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’ a çağrıda bulunuyorum; Sayın Bakan; artık yetki tamamen sizin elinizdedir. Danıştay’ın bu kararını bir an evvel hayata geçirip milli varlığımızla sorunu olan ve Türk kimliğinden rahatsız olanlara okkalı bir cevap vermeliyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yeniden her sabah bağıra bağıra Türküm, doğruyum ve çalışkanım sözleri ile ilk önce içimizdeki Türk düşmanlarına sonra da tüm dünyaya haykırmaları artık elzem bir durum haline gelmiştir. Aziz Hemşehrilerim; bu meydandan hepinizin adına tüm kalbime bütün Türk düşmanlarına sesleniyorum, Ey gafiller kendinize gelin ve bizimle uğraşmayı bırakın. 7 yaşından beri Varlığını Türk Varlığına armağan eden bir nesli kendinize düşman bilmeyin. Unutmayın! Bütün Türkler bir gün ansızın delirecektir. O zaman Allah Türkü değil sizi korusun. Varlığımız Türk Varlığına Armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene diyene.”

Konuşmaların ardından meydanda toplanan vatandaşlar hep bir ağızdan andımızı okuduktan sonra dağıldı.

Son Güncelleme: 22.10.2018 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2018-10-22 22:29:50

Yazıldığı günden beri her türlü ahlaksızlık,huzursuzluk,başarısızlık,terör vb yoktu.Bankaların içini boşaltanlar o yüzden hayatlarında ant içmemişlerdi.Bir gün birisi andı kaldırdı her türlü yolsuzluk ortaya çıktı ya yeniden getirin.

Avatar
Mehmetcik 2018-10-23 11:48:20

Papaz kararına sesini çıkaramayanlar andımız kararıyla ortaya çıkmaları ilginçtir. Andımıza karşı çıkanların Türkiye topraklarında işi yoktur. Derhal terk etmelidir. Vatan hainlerinin sonu bellidir.

Avatar
Selim 2018-10-22 17:45:10

Türk düşmanı değilim ama Türk de değilim. Allah beni Türk yaratmamış, neden beni türküm demeye zorluyorsunuz, sorun bu, bunu anlamak bu kadar zor mu yahu

Misafir Avatar
Ahmet 2018-10-22 20:12:06 @Selim

Burası Türkiye cumhuriyeti. Sen neysen oraya git selim. Seni tutan mı var. Hadi attah.

Beğenmedim! (0)
Avatar
T.C. Vatandaşı 2018-10-22 21:24:19

Şansımızı okutuyorsunuzda hangisini yerine getiriyorlar. Küçüğü seven kim. Büyüğü sayan kim. Otobüste örnekleri görebilirsiniz. Okullarda eğitimi duzeltin. Büyüğe saygıyı, vatan sevgisini, küçüğü, garibanı, kadını korumayı öğretin. Kapı önünde soğukta sıcakta boşu boşuna bağırtmaya gerek yok.

Avatar
mustafa 2018-10-23 09:56:00

tamamen şov başka bir şey değil madem bu kadar ülkeni seviyordun bağlıydın
15 temmuzda neredeydin başkan ? bir hafta 10 gün çıkmadın ortaya

banner165