Hep birlikte şehit ailesini ziyaret ettiler

elediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, meclis üyeleriyle birlikte 15 Temmuz şehidi Mustafa Aöcu’nun kabrini ve ailesini ziyaret etti.

15 Temmuz 2019 Pazartesi 12:28
Hep birlikte şehit ailesini ziyaret ettiler

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Belediye Meclis Üyeleri 15 Temmuz’da vatanın bütünlüğünün bozulmaması adına şehit olan Çorumlu şehitler Mustafa Avcu ve Ali Karslı’yı unutmadı.

15 Temmuz 2016’da hain FETÖ darbe girişimini engellemek için sokağa çıkan ve Kızılay’da hain darbeciler tarafından vurulan şehit Mustafa Avcu ve TÜRKSAT Gölbaşı yerleşkesinde şehit olan şehit Ali Karslı kabri başında ziyaret edildi.

Belediye Meclisi’nde grubu bulunan AK Parti, CHP ve MHP grup başkanlarıyla meclis üyeleri ile önce Eskikaradona köyünde kabri bulunan 15 Temmuz Şehidi Mustafa Avcu’nun kabrini ziyaret ederek dua etti. Şehidin babası Ayhan Avcu’nun da yer aldığı ziyarette Akşemseddin Cami İmam Hatibi Sefa Kırcı Kur’an’ı kerim okudu. Meclis üyeleri daha sonra şehidimizin baba evine taziye ziyaretinde bulunurken, baba Ayhan Avcu, 15 Temmuz şehidi Mustafa Avcu ile ilgili hatıralarını paylaştı.

Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın ve meclis üyeleri Hıdırlık mezarlığında kabri yer alan 15 Temmuz Şehidi Ali Karslı’yı da ziyaret ederek dualar ettiler.

Başkan Aşgın ve meclis üyeleri Çorum Valiliği programı kapsamında şehitlek ve 15 Temmuz Şehitleri Müzesini ziyaret etti.

Son Güncelleme: 17.07.2019 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.