Her daim milletin ve devletin yanındayız

ÇESOB Başkanı Gür, 15 Temmuz hain darbe girişimini kınadı, her daim milletin ve devletin yanında yer alacaklarını söyledi.

13 Temmuz 2018 Cuma 20:59
Her daim milletin ve devletin yanındayız

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişimini bir kez daha kınadıklarını söyledi.

Esnaf ve sanatkarların Ahilik kültüründen geldiklerini hatırlatan Recep Gür, her daim milletin ve devletin yanında yer alacaklarını kaydetti.

Çorumlu esnaf ve sanatkarlar olarak kimden ve nereden gelirse gelsin darbelere karşı olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Gür, milletin de her daim vatanına canı pahasına sahip çıkacağını dile getirerek, “Milletimizin asil idaresine dayanan demokrasimizi sahiplenme, yaşatma ve geliştirme noktasında esnaf ev sanatkarlarımız her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile devletimizin, milletimizin ve meşru cumhuriyet hükümetimizin yanında yer alacaktır” dedi.

15 Temmuz 2016’da Türkiye’ye acımasızca saldıran kirli ellerin kırıldığını vurgulayan Recep Gür, “FETÖ ve diğer terör örgütlerine fiilen destek olanlar bu örgütlerin mensupları, örgütle ilişkisi alakası bulunanlar bağımsız Türk yargısı önünde bir bir hesap vermeye başlamışlardır. Daha güçlü bir Türkiye ve devlet yapısı için kamu kurum ve kuruluşlarımızdan bunların yandaşları temizlenmiştir. Dimdik ayakta durabilmek, milletimizi ve ülkemizi muassır medeniyet seviyesine çıkarabilmek için rehavete kapılmadan çalışmalıyız ve hedeflerimize ulaşmak için birlik ve beraberliğimiz muhafaza ederek gayret ve çaba göstermeliyiz” diye konuştu.

ÇESOB Başkanı Recep Gür, son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek, “Yüce Allah ülkemize ve milletimize darbeler ve acılar yaşatmasın” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165