‘Her türlü darbenin karşısındayız’

AK Parti İl Gençlik Kolları, bugünün tarihe kara bir leke olarak yazıldığını, 28 Şubat 1997'de gerçekleşen post-modern darbenin üzerinden tam 20 yıl geçtiğini bildirdi.

28 Şubat 2017 Salı 22:08
‘Her türlü darbenin karşısındayız’

AK Parti İl Gençlik Kolları, bugünün tarihe kara bir leke olarak yazıldığını, 28 Şubat 1997'de gerçekleşen post-modern darbenin üzerinden tam 20 yıl geçtiğini bildirdi.


AK Parti İl Gençlik Kolları, “Ak Parti Çorum İl Gençlik Kolları olarak devletimize ve aziz milletimize karşı yapılan her türlü darbenin karşısındayız” dedi. AK Parti İl Gençlik Kolları’nın konuya ilişkin açıklaması şöyle:


“Kadınların başörtülü olduğu için okullara, kamusal alanlara alınmadığı, dini görevlerini yerine getiremediği, insanların dini ve vicdani özgürlüklerinin kısıtlandığı hatta ve hatta silinmek istenmelerinin adıdır 28 Şubat. Bizler AK GENÇLİK olarak 15 Temmuz’da Nasıl Meydanlarda darbenin ve darbecilerin karşısında durduysak geçmişte yapılan bu alçak darbenin ve zihniyetinin de karşısında olduğumuzu gururla söylüyoruz. Ak Parti Çorum İl Gençlik Kolları olarak devletimize ve aziz milletimize karşı yapılan her türlü darbenin karşısındayız. 27 Mayıs 1960’ta başlayan darbe süreci başarılı olamayan hainler tarafından ısrarla yapılmaya çalışıldı. Bunların içinde 28 Şubat post-modern darbesi ve geçtiğimiz aylarda Fetö ihaneti adı altında 15 Temmuz hain darbe girişimi de bulunmaktadır.


Çorum Ak Parti teşkilatı olarak bu darbelere karşı Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde gittiğimizi, bu yolda denenmek istenen darbelere karşı her zaman dimdik ayakta duracağımızı, her zaman demokrasiden ve insan haklarından yana olduğumuzu bilsinler.


Bizler gençler olarak vatanımızın, milletimizin, bayrağımızın, devletimizin yanında ve arkasındayız. Bu hainlerin alçakça emellerine önce Allah’ın izniyle biz gençler olarak müsaade etmeyecek, kanımızın son damlasına kadar savaşacağız.


Bu vesileyle de ömrü boyunca bu zihniyetin karşısında olmuş ve mücadelesini sürdürmüş olan Sn. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 6. Sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle anıyoruz. Biz İnanıyoruz ki bu millet kendisine bir katre kadar dahi hizmet etmiş evladını rahmetle ve minnetle anmıştır, yine anacaktır.”

 

Son Güncelleme: 28.02.2017 22:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.