'Herkes Yapamaz' dedi, tebrik etti

Çorum’un bir saat içinde dikilen 303 bin 150 adet fidanla rekor kırmasının yansımaları devam ediyor.

12 Kasım 2019 Salı 14:40
'Herkes Yapamaz' dedi, tebrik etti

Çorum’un bir saat içinde dikilen 303 bin 150 adet fidanla Guinness Rekorlar kitabına adını altın harflerle yazdırmasının yansımaları devam ediyor.

Yaygın basında Çorum’un rekoruna geniş yer verilirken, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Şeyma Döğücü, memleketinin başarısını sosyal medya hesabından tebrik etti. Başkan Döğücü, ‘Bugün Fidan, Yarın Nefes’ sloganıyla başlatılan ve 11 milyon fidanı aşkın olarak gerçekleştirilen fidan dikiminde 1 saatte 303 bin fidan dikerek Dünya Rekoru kıran Çorumlu hemşehrilerime ve Çorum Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çorumlu’nun yaptığını kimse yapamaz.” Dedi.

Son Güncelleme: 12.11.2019 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huzur 2019-11-12 22:37:33

Emeyi geçen tüm müslüman kardeşlerimden Allah razı olsun Allah devamını nasip eylesin Şu işsizlik sorunu çözülse birde çorum luyu kim tutar

banner165