Heyelan mağduru köy için çözüm umudu

İskilip’i ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi, heyelan mağduru İkipınar köyünün sorunlarının çözümü için ümitvar olduğunu söyledi.

08 Ocak 2019 Salı 23:37
Heyelan mağduru köy için çözüm umudu

İskilip’i ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi, heyelana maruz kalan İkipınar köylülerinin sorunlarının çözümü konusunda ümitvar olduğunu açıkladı.

İlk olarak İskilip Kaymakamı Beyazıt Bestami Alkan’ı ziyaret eden Çiftçi, Kuzuluk Köyü’nde geçtiğimiz Kasım ayında çıkan yangında evleri yanan vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı’ndan gönderilen yardımları hak sahiplerine takdim etti.

Vali Çiftçi, meslek büyüğü Kaymakam  Beyazıt Bestami Alkan’ın emekliliği yaklaşmış olmasına rağmen İskilip için çaba sarfettiğini, özellikle çilekçiliği yaygınlaştırmak için çok çalıştığını belirterek, kendisini kutladı.

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma’ya iade-i ziyarette bulunan Vali Çiftçi, birlikte İskilipli Alimler Müzesi, Son Devrin Din Mazlumlarından İskilipli Atıf Efendi’nin kabr-i şerifi, Halk Eğitim Merkezive İkipınar Köyü’nü ziyaret ettiklerini, ayrıca Belediye’nin öncülüğünde ve imkanlarıyla başlatılan MYO inşaatını incelediklerini kaydetti.

Vali Çiftçi, heyelana maruz kalan İkipınar Köy sakinleriyle görüştüklerini belirterek, “Sorunlarını beraber çözmek için karşılıklı istişare ettik. Çözüm konusunda ümitvarım.”dedi.

Son Güncelleme: 09.01.2019 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.