Heyelan yolunda çalışma başladı

Heyelan nedeniyle yaklaşık bir yıldır trafiğe kapalı olan İskilip-Çankırı yolunda çalışmalar yeniden başladı.

08 Nisan 2020 Çarşamba 00:06
Heyelan yolunda çalışma başladı

Çorum'un İskilip İlçe Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip-Çankırı yolunda yol yapım çalışmaları sırasında yaklaşık bir yıl önce yıkılan ve trafiğe kapanan yolda incelemelerde bulundu. Sülük, yolun trafiğe kapanmasından bu yana birçok ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazalara neden olan ve geçtiğimiz ay ihale edilen duvarın yapımını üstlenen firma yetkililerinden bilgi aldı.

İNŞAATIN BİR AN ÖNCE BİTİRİLMESİNİ İSTEDİ

Belediye Başkanı Ali Sülük, duvar inşaatında yaptığı incelemenin ardından yüklenici firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulunarak, inşaat süreci hakkında bilgi aldı. Yolun trafiğe açılabilmesi için firma yetkililerinden duvarın bir an önce tamamlanmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kasım 2020-04-08 11:29:28

Yol inşaatının başlaması kaçıncı başlama nerdeyse inşaat bitecek ayrıca yolu karayolları devlet yapıyor Ali Suluk kendi işine baksın şimdiye kara bir yıldır nerdeydi başkan iskilip her geçen gün kan kaybediyor zar zor bir cezaevi geldi tutuklu hükümlü çalışan 1000 kişi yolu yok ilçeye ulaşım yok ziyaretçilerin geldikleri zaman oturacakları yer yok tuvalet yok yok sen bu işlerle bak

Avatar
Bayat 2020-04-08 12:01:06

Iskilip dersi verdi birde biz verebilseydik. Sayın Vekilimiz Erol bey için oy verdik bayata ama hiç bir yatırım görmedik 1 sene geçti kaldı 4 yıl olan memleketimize oluyor kimsenin umrunda değil olan bizlere oluyor seçilmişler umurunda değil

Misafir Avatar
hasan 2020-04-08 19:16:06 @Bayat

yeni yapılan devlet hastanesi var bayatın girişinde kocaman bina.sanayiyi geçince sağda.hiç bir yatırım görmemişmiş .bakmazsan görmezsin tabi.

Beğenmedim! (0)
Avatar
rol kapma 2020-04-08 10:50:35

Başkan da rol kapmış, Erol Kavuncu'dan... Yapma başkan, etme başkan bu hareketler hayır getirmez sana.

banner165