Hilal Olsun Türkiye

Türk Kızılay Çorum Şubesi’nin Ramazan ayı vesilesiyle gıda kolisi kampanyası devam ediyor.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 14:49
Hilal Olsun Türkiye

Türk Kızılay Çorum Şubesi’nin Ramazan ayı vesilesiyle gıda kolisi kampanyası devam ediyor.
Türk Kızılay Çorum Şubesi Başkanı Hüseyin Kılıç; Türk Kızılay’ın ramazan ayında veren el ile alan el arasında köprü olmak için Türkiye genelinde az çok demeden paylaşıyorsan ‘Hilal olsun Türkiye” ismi ile kampanya başlattığını duyurdu. Kılıç’ın verdiği bilgiye göre, kampanya kapsamında Çorum AHL Park Migros önünde gıda kolisi bağış kampanyası başlatıldı. Yardımseverler buradan Bereket Paketi için 37 TL, Lezzet Paketi için 65 TL ve ziyafet Paketi için 90 TL ödeyerek aldıkları gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Kızılay’a bağış yapabilecekler. Kılıç, açıklamasında kurumun çalışmalarını özetledikten sonra şu mesajı verdi; “İnsanlar her türlü aynı ve nakdi yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Türk Kızılayı’na verebilirler. Türk Kızılay Çorum Şubesi olarak Ramazan ayında çalışmalarımız devam etmektedir. Kadın Kollarımız her hafta 250 kişiye ev yemekleri dağıtımı yapmaktadır. Gençlik Kollarımız gıda paketi kampanyasını yürütmektedir. Giyim Evi olarak her hafta 25 ailemizin giyim ihtiyacını karşılamaktayız. Yine Türk Kızılayı Çorum Şubesi olarak ramazan ayında 500 kişiye gıda kolisi dağıtımı yapılmaktadır. Türk Kızılayı siz değerli insanların yardımı ile insanlığın sesi olmaya devam edecektir.”

Son Güncelleme: 20.05.2019 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-05-20 19:10:23

Kızılay yönetimi doğru düzgün, soru işareti kalmayacak şekilde açıklama yapmadığı sürece Kızılay'a kan harici hiçbir bağış yok. Ne demek kurban etlerinin hala dağıtılmaması? Ne demek üst düzey yöneticilere astronomik maaşlar?

banner165