Hitit Esnaf Kredi ve Kefalet’ten ziyaret turu

Çorum Hitit Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi yöneticileri Ankara’ya çıkarma yaptı.

09 Şubat 2017 Perşembe 15:43
Hitit Esnaf Kredi ve Kefalet’ten ziyaret turu

Çorum Hitit Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi yöneticileri Ankara’ya çıkarma yaptı.



Kooperatif Başkanı Erdoğan Çerikçi beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Lütfi Barut, Mehmet Murat İlter ve Ekrem Toydemir, Denetim Kurulu üyeleri Kadir Baycu ve Ersan Özdemir ile birlikte AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u TBMM’de ziyaret ederek, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yıllık Olağan Mali Genel Kurula davet ettiler.



Kooperatiflerinin kuruluşundan bu güne kadar verdikleri desteklerden dolayı milletvekilleri Ceylan ve Kurt’a teşekkür eden Kooperatif Başkanı Erdoğan Çerikçi, ziyarette ayrıca Saat Kulesi’nin çok eski yıllara dayanan fotoğrafını vekillere hediye etti.



Erdoğan Çerikçi Başkanlığı’nda ki heyet TBMM ziyaretinin ardından AK Parti Yozgat Milletvekili TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Alper Bozkurt ile Ankara Esnaf Odaları Birliği ve Ankara Kuyumcular Odası Başkanı Sungurlulu hemşehrimiz Hasan Çavuşculu’yu da ziyaret ederek, bir süre görüşme fırsatı buldular.




Kooperatif Başkanı Erdoğan Çerikçi, Hitit Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Yıllık Olağan Mali Genel Kurulu’nun 11 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’de ÇESOB Konferans Salonu’nda yapılacağını belirterek, tüm kooperatif kurucu ve ortaklarını genel kurula katılmaya davet etti.

 

Son Güncelleme: 09.02.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.