Hitit Gıda 11. Şubeyi açtı

Hitit Gıda Alışveriş Merkezi Bahçelievler Şubesi...

24 Ekim 2015 Cumartesi 10:42
Hitit Gıda 11. Şubeyi açtı

Hitit Gıda Alışveriş Merkezi Bahçelievler Şubesi dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler 1. Cadde numara 5/A’da gerçekleşen açılışa AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan ve Alper Zahir, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, bazı daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Hitit Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Kaya, Suat Kaya, Hasan Zelveci, Fatih Balcı ve Erdal Çoban’ın da hazır bulunduğu açılışa ilgi büyüktü.


Açılışta davetlilere hitaben bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci, ‘Ailenizin Marketi’ sloganıyla faaliyet gösteren Hitit Gıda’nın tarihçesi ve hizmet anlayışından bahsetti.


“Türkiye’de son zamanlarda yaşanan hadiseler hepimizi derinden yaraladı ve üzdü” diyen Selahattin Zelveci, “Vatanın bütünlüğü, milletin huzur ve bekası için canını feda eden aziz şehitlerimizi birkez daha rahmet ve minnetle anıyor, kederli aileleri ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.


Zelveci, “İçinde bulunduğumuz sıkıntılı günleri, hep birlikte kararlılıkla aşacağımıza can-ı yürekten inanıyor, Cenab-ı Hakk’tan huzurlu ve güzel günler niyaz ediyorum” diye konuştu.


ÇORUM’UN MARKASI


Halkın teveccühü ile hizmette 33 yılı geride bıraktıklarını hatırlatan Selahattin Zelveci, Hitit Gıda’nın perakende sektöründe Çorum markası haline geldiğini söyledi.


Bahçelievler mağazası ile birlikte Hitit Gıda’nın şube sayısının 11’e ulaştığını anlatan Zelveci, şöyle konuştu:


“Hitit Gıda yöneticileri ve çalışanları olarak yeni atılımlar yapmak, kaliteyi devamlı kılmak, yeni istihdam alanları oluşturmak ve Çorum’dan aldığımızı Çorumlu’yla paylaşmak öncelikli görevlerimiz arasında.
Kaliteden anlayan ve yapılan hizmeti hakkıyla değerlendiren hemşehrilerimiz daima hizmetin en iyisine layık. ‘Ailenizin Marketi’ sloganı ve ‘En büyük patron müşteridir’ felsefesi ile Bahçelievler Şubemizi hizmete açıyoruz. Hitit Gıda markasının oluşmasında önemli pay sahibi olan Bahçelievler, geçmişten beri adeta kara sevdamızdı. Yeni şubemizle bu sevdamız gerçek oldu. Bugünleri gösterdiği için Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler olsun.


Hitit Gıda'nın bugünlere gelmesinde emeği geçen, şu an aramızda bulunmayan tüm ortaklarımız ve çalışma arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. İşinde her türlü özveriyi gösteren tüm mesai arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.”


KURT’TAN ‘HAYIRLI OLSUN’ DİLEĞİ


Açılışta konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hitit Gıda’nın yeni şubesinin Bahçelievler’e hayırlı-uğurlu olmasını diledi.


Yerli girişimcilerin kazançları ile Çorum’a yatırım yaparak istihdam sağladıklarına işaret eden Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, kalite ve müşteri memnuniyetini önemseyerek ticarette başarılı bir yer kazanan Hitit Gıda’nın yönetici ve çalışanlarını tebrik etti.


Sunuculuğunu Fatmanur Çetin’in üstlendiği açılışta duayı Hıdırlık Talebe Yurdu Müdürü İsmail Boran yaptı.


Açılış kurdelesini Hitit Gıda yöneticileriyle birlikte kesen protokol mensupları, mağazayı gezerek yetkililerden bilgi aldılar.


Şehit cenazesi nedeniyle müzik yayını ve kokteylin iptal edildiği açılışa katılan protokol mensupları, Hitit Gıda yöneticilerini tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

 

Son Güncelleme: 26.07.2018 01:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.