Hitit Masterler takımına plaket

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu plaket verdi.

19 Aralık 2016 Pazartesi 15:48
 Hitit Masterler takımına plaket

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu plaket verdi.

Çorum Hitit Masterler Takımı Başkanı Mete Ağbal'a TMVFL Başkanı Kenan Gürsu tarafından lige katılmalarından dolayı Teşekkür Plaketi verildi.

Akçakoca Gökspor Veteranlar ile Çorum Hitit Masterler karşılaşmasından önce Akçakoca Şehir Stadına maçı izlemek için İstanbul'dan gelen Türkiye Karması Teknik Direktörü Alpay Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arslan ile Federasyon Başkanı Kenan Gürsu tarafından maç öncesi Teşekkür Plaketi verdi. Lige katılmalarından dolayı Mete Ağbal'a teşekkür eden Gürsu: "TMVFL ailesi içinde olmanızdan ve Çorum'u başarı ile temsil etmenizden dolayı teşekkür ederim. İkinci Baharını Yaşayanlar olarak aramızda olmanızdan dolayı mutluluk duyuyoruz. Geçen sene de Çorum yine ligimizde başarılı bir şekilde ilinizi temsil etmişti. Gelecek yıllarda da birlikteliğimizin devam etmesini istiyorum. Tekrar ligimizde olmanızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Çorum Hitit Masterler Takımı Başkanı Mete Ağbal'da: " TMVFL liginde yer almaktan ve Çorum'u temsil etmekten dolayı mutluyuz. 40'dan sonra tekrar sahalarda sizinle beraber olmak, futbolseverleri tekrar bir araya getirmekten dolayı çok mutluyuz. Sporun kardeşlik ve dostluk olduğu bilinci ile sahalardayız. TMVFL liginde yer almaktan mutluyuz. İstanbul'dan maçımızı izlemek için buraya gelmenizden ayrıca memnun oldum. Verdiğiniz bu plaket için tekrar teşekkür ederim" dedi.




Son Güncelleme: 19.12.2016 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.