Hitit Rallisi Çorum’da yapılabilir

Türkiye'nin en büyük rallisi olarak kabul edilen Türkiye Ralli Şampiyonası'nın son etabı olan...

23 Ekim 2014 Perşembe 12:33
 Hitit Rallisi Çorum’da yapılabilir


Türkiye'nin en büyük rallisi olarak kabul edilen Türkiye Ralli Şampiyonası'nın son etabı olan 41. Ankara Hitit Rallisi, iki Çorumlu'nun imzasını taşıdı.


www.corumhakimiyet.net’te Erol Taşkan imzalı habere göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı verdiği destekle ralli tutkunlarının gönlünü fethederken, MONO Workshop Reklam Ajansı Sahibi Ankara Motor Sporları Kulübü Başkan Yardımcısı Mesut Sami Bıyık da organizasyon komitesi başkan yardımcısı olarak rallinin omurgası oldu.


Hafta sonu Ankara'da üç ilçeyi kapsayan dev bir pistte düzenlenen yarışların startını veren Balcı ve Bıyık, 7 yıl aradan sonra Ankara'da gerçekleştirilen 41. Hitit Rallisi'nin gerçekleşmesi ve başarıyla tamamlanmasında önemli görevler üstlendiler.


Startı Asım Balcı ve Mustafa Ak verdi


41. Ankara Hitit Rallisi'nin startını Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak birlikte verdi.


Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 7. ve son ayağı 41. Hitit Rallisi'nin ilk gününü, Toksport WRT takımından Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi birinci bitirdi.


Ankara Otomobil Sporları Kulübü'nün (ANOK) düzenlediği rallinin startı, Keçiören Belediyesi önünden verildi.


Ulusal kategoride 33 yarışmacının katıldığı ve toplam 9 etaptan oluşan ralli, Keçiören-Kazan-Çubuk ilçelerinin oluşturduğu üçgende koşuldu.


Hitit Rallisi'nin ilk gün mücadelesinde, Keçiören etabı 21 kilometre, Çubuk etabı 10 kilometre ve Kazan etabı 10 kilometre uzunluğundaki asfalt parkurdaki pilotlar, zorlu hava koşullarına rağmen kıyasıya mücadele etti.


ANOK’tan Doç. Dr.Asım Balcı’ya teşekkür ziyareti


Ankara Motor Sporları Kulübü  (ANOK) Başkanı Metin Ertuğrul ve Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Mesut Sami Bıyık, 41. Ankara Hitit Rallisi'ne verdiği destekten dolayı Ankara Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'yı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi.


Türkiye Ralli Şampiyonası'nın son ve en büyük ayağı olan Ankara Hitit Rallisi'nin başarıyla gerçekleşmesinde Asım Balcı'nın büyük katkıları olduğunu kaydeden ANOK yöneticileri, "Büyük Şehir Belediyesi'nin otomobil sporlarına verdiği destekten büyük bir mutluluk duyduk. Verdiği desteklerin yanısıra, Ankara Hitit Rallisi'nin açılış törenine katılarak start veren değerli büyüğümüz Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı'ya her şey için teşekkür ediyoruz." dediler.


Öte yandan Hitit Rallisi’nin gelecek yıl Çorum7da düzenlenmesi için çalışma yapılacağı öğrenildi.




Son Güncelleme: 23.10.2014 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.