Hitit Senatosu Oğuzlar’da

Hitit Üniversitesi Senatosu Oğuzlar’da toplandı.

18 Aralık 2014 Perşembe 11:31
 Hitit Senatosu Oğuzlar’da


Hitit Üniversitesi Senatosu Oğuzlar’da toplandı.


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, toplantı öncesi Oğuzlar Kaymakamlığı veBelediye Başkanlığını ziyaret ederek, yaşanan gelişmelere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.


İlk olarak Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’i ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Alkan, üniversitede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, sadece merkezde değil ilçelerde yer alan birimlerin de her geçen gün başarılı bir çalışmaya imza attıklarını ifade etti.


Üniversitenin ilçelerle birlikte hızla büyüdüğünü vurgulayan Alkan, bu çerçevede Obruk Barajı çevresinde yakın zamanda faaliyete geçirilmesi planlanan Su Sporları ve Su Ürünleri Merkezi’nin üniversite ve Oğuzlar için büyük önem arz ettiğini sözlerine ekledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, belediye olarak üniversiteye her anlamda her türlü desteği vermek istediklerini ve üniversite ile yapılacak işbirliklerinden büyük bir memnuniyet duyacaklarını söyledi.


Oğuzlar Kaymakamı Servet Gün’ü ziyaret eden Rektör Alkan, üniversitenin şehirle bütünleşerek yaptığı çalışmalarla bulunduğu bölgeye yarar sağlama inancıyla hareket ettiğini belirterek, Oğuzlar’da bulunan merkezde çok başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine olan inancının tam olduğunu vurguladı.


Üniversitelerin bulundukları bölgenin gelişimine her anlamda katkı sağlayarak gelişimin öncüsü olduklarını vurgulayan Oğuzlar Kaymakamı Servet Gün de, kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.


Üniversite Senatosu gerçekleştirilen toplantı sonrasında ise ilçe merkezinde bulunan ceviz işleme tesisini gezdi.




Son Güncelleme: 18.12.2014 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.