Hitit’ten plaket aldılar

Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Akademik Araştırmalar Topluluğu ve Portvizyon Grubu tarafından...

06 Mart 2015 Cuma 17:24
Hitit’ten plaket aldılar


Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Akademik Araştırmalar Topluluğu ve Portvizyon Grubu tarafından üniversite öğrencilerine yönelik organize edilen Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi tamamlandı.


Yapılan açıklamaya göre, KAMU Danışmanlık Eğitim firması tarafından verilen ve eğitime katılan 200 kişi arasından seçilen 25 öğrenciye ücretsiz 2 günlük 12 saat süren kalite yönetim sistemleri ve uygulamalı dokümantasyon eğitimi de verildi.


Hitit Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Mustafa Koca, Hitit Üniversitesi öğrencilerine sağladıkları katkı ve eğitim nedeniyle şükranlarını belirterek, Kamu Danışmanlık Eğitim firması Genel Koordinatörü Bekir Özsaçmacı’ya teşekkür plaketi verdi.


KAMU Danışmanlık & Eğitim Genel Koordinatör Bekir Özsaçmacı, “Alınan eğitim öğrencilerin iş hayatında katkı sağlayacaktır. Şöyle ki kalite üzerine temellenen ve ticari faaliyetlerin her geçen zamanda standart üzerine gelişmesi kalite sistemlerinin gerekliliğini ve bunun piyasa şartlarında uygulamaya yönelik eğitimin alınmasıyla alt yapısının oluşturulmasını ortaya çıkarmıştır. Nasıl ki yabancı dil ve program bilgisi aranan bir özellik olmaktan çıkma noktasına gelmiş ise standartların kalite yönetim sistemleri bilgisi de aynı seviye de değerlendirilmelidir.” dedi.



Son Güncelleme: 06.03.2015 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.