Hızlı trene adım adım

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Samsun-Çorum-Kırıkkale Hızlı Demiryolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, yatırım programında etüt-proje olarak yer alan projenin Samsun-Merzifon (95 kilometre), Merzifon-Çorum (96 kilometre), Çorum-Kırıkkale (95 kilometre) olacak şekilde 3 hat kesiminden oluştuğunu ifade etti.

03 Şubat 2017 Cuma 22:50
Hızlı trene adım adım

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,
Samsun-Çorum-Kırıkkale Hızlı Demiryolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, yatırım programında etüt-proje olarak yer alan projenin Samsun-Merzifon (95 kilometre), Merzifon-Çorum (96 kilometre), Çorum-Kırıkkale (95 kilometre) olacak şekilde 3 hat kesiminden oluştuğunu ifade etti.

Arslan, her üç kesimin de etüt projelerini bu yıl bitirdiklerini, kesin proje ihale süreçlerinin ise devam ettiğini dile getirdi. Arslan, Ankara-Samsun hızlı tren projesinin kesin projelerini bitirdikten sonra inşaat sürecinin başlayacağını bildirdi.

Son Güncelleme: 03.02.2017 23:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.