Hizmete teşekkür

Çorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde görev süreleri sona eren üyelere teşekkür plaketi verildi.

20 Şubat 2020 Perşembe 21:00
Hizmete teşekkür

Çorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde 2019 yılında görev yapan ve yıl sonu itibariyle görev süresi dolan üyelere plaket verildi.

Vakıf toplantı salonunda Vakıf’tan sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel başkanlığında gerçekleştirilen programda, 2019 yılında Vakıf Mütevelli Heyetinde muhtar üyeler olarak görev yapan Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir ve Hamamlıçayköy Muhtarı Bekir Söslemez’e, hayırsever üyeler olarak görev yapan M. Aydın Hoşbaş ve Ahmet Eertekin’e, S.T.K. temsilcisi olarak görev yapan Dr. Neslihan Hüsülüoğulları’na, Çorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adına Vali Yardımcısı Recep Yüksel tarafından plaketleri verildi.

Son Güncelleme: 21.02.2020 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165