‘Hocamız Mücadelesi İle Her Zaman Örnek Oldu’

Milli Görüş'ün lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 5. yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anılıyor.

26 Şubat 2016 Cuma 15:39
‘Hocamız Mücadelesi İle Her Zaman Örnek Oldu’

Milli Görüş'ün lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 5. yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Saadet Partisi(SP) İl Başkanlığı’nca 26 Şubat-4 Mart tarihleri arasında ‘Savaş Değil Barış, Çatışma Değil Diyalog’ başlığı altında Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma Haftası etkinlikleri düzenleniyor.

Etkinlikler kapsamında dün Hürriyet Meydanı'nda 'Necmettin Erbakan' konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Serginin açılışına Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, AGD Şube Başkanı Bekir Uyanık ve vatandaşlar katıldı.

‘HOCAMIZ MÜCADELESİ İLE HER ZAMAN ÖRNEK OLDU’


Programda konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Necmettin Erbakan’ın inancı, azmi, mücadelesi, vefası ile kendilerine her zaman örnek olduğunu belirterek, konuşmasına şöyle devam etti:


“Herkes Erbakan’ın yolundan gidiyoruz diyor. Erbakan’ın yolundan gidebilmek için öncelikle ABD ile müttefik ortaklığı bırakmak gerekiyor, kesinlikle hiçbir şekilde ABD ile ortak hareket etmemek ve İncirlik Üssünü derhal kapatmak gerekiyor. Dış politikada D8’leri faaliyete geçirmeleri lazım. Eğer Erbakan hocanın yolundan gittiğini iddia ediyorsanız derhal İsrail ile bütün ticaretleri sonlandıracaksınız ve dost olmayacaksınız.”


Cıdık ayrıca, 1  Mart Salı günü saat 14.00’de Turgut Özal konferans salonunda, Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nazile Al’ın konuşmacı olarak katılacağı bayanlara özel bir konferans düzenleyeceklerini, 4 Mart Cuma günü saat 19.30’da ise Anitta Otel konferans salonunda AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan’ın katılımıyla Kur’an-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterimleri ve şiir sunumlarıyla merhum lideri anacaklarını söyledi.


Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ve AGD Şube Başkanı Bekir Uyanık, kesti. Daha sonra katılımcılar sergiyi ziyaret etti.

Serginin 29 Şubat’a kadar açık kalacağı belirtildi.





 

Son Güncelleme: 26.02.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.