Hükümete İsrail eleştirisi

Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, Mavi Marmara davasının düştüğünü belirterek, yıllarca bu halktan Filistin edebiyatları yaparak oy topladıklarını, milletin duygularıyla oynadıklarını söyledi.

10 Aralık 2016 Cumartesi 12:52
Hükümete İsrail eleştirisi

Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, Mavi Marmara davasının düştüğünü belirterek, yıllarca bu halktan Filistin edebiyatları yaparak oy topladıklarını, milletin duygularıyla oynadıklarını söyledi.


Sakınmaz, “Hatta "eğer Akp iktidarı kaybederse İsrail'de havai fişeklerle kutlama yapılır" dediler. Peki, sonuç ne? Filistin edebiyatları yaparak Siyonist İsrail ile el altından askeri anlaşmalar yapıldı, ticarette rekor kırıldı hatta "İsrail devleti ve halkı dostumuzdur" dediler ve en önemlisi de Mavi Marmara katliamında şehit olan 9 vatandaşımızın kanını birkaç kuruşa sattılar ve Mavi Marmara davasını düşürerek Siyonist Yahudileri sevince boğdular” dedi. Sakınmaz, açıklamasında şunları söyledi:


“Tarih de 99 yıl önce 9 Aralık da Kudüs düşmüştü, bugün Mavi Marmara davası düştü. Düşen Mavi Marmara davası değil, sadece mahkemesidir. Ancak bir vicdanların mahkemesi, birde Allah'ın mahkemesi var, O büyük mahkemede sizi kim kurtaracak? Unutulmamalıdır ki Mavi Marmara ve Kudüs davası İsrail haritadan silinene kadar devam edecektir. Mavi Marmara davası" tarihin akışı içerisinde geçmişte yaşanılan çok çok daha önemli olaylar gibi bir zaman sonra unutulacak belki, Şehid olanların da isimlerinin unutulacağı gibi, mutlaka hatırlayanlarda hatırlatanlarda olacaktır.


Mavi Marmara dolayısı ile Türkiye Cumhuriyeti hükümeti tarafından  piyon olarak kullanılmış ve satılmıştır. İster pazarlık için ister başka bir şey için fark etmez. Durum böyle iken hâlâ kendilerine bu ihaneti yapmış birine inanmak, onun yerine başkalarında suç aramak o satmaya ortak olmaktır. Vardır bir bildiği diyerek  bu iş den kurtulamazsınız, vallahi gargat ağacının bile Yahudi’yi kurtaramayacağı gibi.”


Son Güncelleme: 10.12.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.