Huzurevlerine bayram ziyareti

11 Ağustos 2019 Pazar 23:36
Huzurevlerine bayram ziyareti

Vali Mustafa Çiftçi, Kurban Bayramı nedeniyle huzurevlerini ziyaret etti. 
Belediye Başkanı Halii İbrahim Aşkın ile birlikte huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan Vali Mustafa Çiftçi, yaşlılarla sohbet etti.
Vali Çiftçi, "Manevi bir seferberlik atmosferinde kutlanan Kurban Bayramının milletimizin ve bütün insanlığın mutluluğuna vesile olmasını temenni ediyorum. Çorumlu hemşehrilerimizin, necip milletimizin ve bütün Müslüman âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.


İHA 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Crm 19... 2019-08-12 00:33:02

Corumda gordugum gorecegim tek adam bu vali bey. Gercekten mukemmel bir insan. Ne arabayla yol kapattırır ne arabayla bir yere gider. Hergun gorurum evden valilige yuruyerek gider gelir herkese selam verir. Onceki vali efendi Allah etmesin yollari kapattirirdi yuzunu goremezdik. Gormeye merakli degiliz de yolda perisan olurduk trafikte bekler dururduk arkasinda 3 koruma arabasi ile... vali ciftci bey InsAllah uzun yillar corumda gorev yapar. Ne kibir ne hava ne ego. Hicbirsey yok.