İHA’dan Kargı’da ziyaretler

İhlas Haber Ajansı (İHA) Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli ve İHA Kargı İlçe muhabiri Ozan Acar...

02 Ekim 2014 Perşembe 18:17
 İHA’dan Kargı’da ziyaretler


İhlas Haber Ajansı (İHA) Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli ve İHA Kargı İlçe muhabiri Ozan Acar, Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan ve Belediye Başkanı Zeki Şen’i makamlarında ziyaret ettiler. 

Ziyarette İHA’nın çalışmaları hakkında Kaymakam Erdoğan ve Başkan Şen’i bilgi veren İHA Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, İHA olarak tüm dünyada olduğu gibi Kargı ilçesinde de yapılan çalışmaları haberleştirme konusunda üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini ifade etti. Kargı haberlerinin İHA aracılığıyla yerel ve ulusal medya olmak üzere tüm dünyaya servis edildiğine dikkat çeken Özkaleli, "Ajans olarak yerel medyaya da destek olmak amacıyla bazı projelere imza atıyoruz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Zeki Şen, İHA’nın Türkiye’nin en köklü ve güçlü ajanslarından birisi olduğunu belirtti. İlçede yapılan çalışmaların İHA aracılığıyla anında Çorum ve Ulusal medyada yer aldığını dile getiren Şen, ‘Bu nedenle İHA doğru, tarafsız ve hızlı bir habercilik anlayışıyla köklü ve güçlü haber ajanslarının başında gelmektedir’ diyerek Özkaleli’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Erdoğan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, günümüzde basının üstlendiği önemli role dikkat çekti. Basının kamu görevi üstlendiğini ifade eden Erdoğan, "Basın bir toplumun dili ve kulağıdır. Bu yüzden basın aynı zamanda kamu görevi üstlenmektedir. Bu da çok önemli bir görevdir. İhlas Haber Ajansı başta olmak üzere tüm basın mensubu arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.




İHA

Son Güncelleme: 02.10.2014 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165