İhale edildi, hayırlı olsun

Çorum Barosu yeni hizmet binasının ihalesi bugün Ankara Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirildi.

22 Haziran 2021 Salı 13:58
İhale edildi, hayırlı olsun

Çorum merkez Ulukavak Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan Adliye Sarayı Ootoparkı yanına yanına yapılacak olan Çorum Barosu yeni hizmet binasının ihalesi bugün Ankara Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirildi. 5 kattan oluşan 2.050 m2 yeni hizmet binasının içerisinde kafeterya, komisyon odaları ve konferans salonları yer alacak. Çorum Barosu Hizmet Binası 7 milyon 370 bin liraya mâl olacak. Modern bina avukatların ihtiyaçlarına karşılık verecek.

Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar, yeni hizmet binası projesinin hayata geçmesinde katkı sunanlara teşekkür etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan  Yaşar, şöyle dedi; “Baro Hizmet binasının yerini dile getiren ve bu süreçte destek olan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı’ya, yer tahsisi konusunda imkân sağlayan Dr. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Belediye Başkan Yardımcısı Av. İsmail Yağbat’a, her konuda destek veren Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu’ya, projenin hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Türkiye Barolar Birliği(TBB) Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile TBB yönetim kurulu üyelerine , TBB personeli İrfan Öztürk’e, bu konuda çalışmayı başlatan 2018-2021 dönemindeki Çorum Barosu yönetim kuruluna, ayrı bir bina olma fikrini ilk olarak dile getiren Av. Ahmet Özdel’e, ayrıca burada isimlerini sayamadığım, emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Son Güncelleme: 22.06.2021 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.