İhbarlar tek tek değerlendiriliyor

Mahalle Denetim ekipleri sahada çalışmalarını sürdürüyor, ihbarları tek tek değerlendiriyor

15 Ocak 2021 Cuma 16:22
İhbarlar tek tek değerlendiriliyor

Koronavirüsle mücadele sürüyor. Çorum Valiliği Mahalle Denetim Ekipleri yapılan ihbarları değerlendirdi, ayrıca denetleme yaptı. İzolasyon kurallarına uymayan 4 kişi yurda yerleştirildi.

Çorum ve Merkez ilçelerinde alınan 20 ihbar üzerine Mahalle Denetim ekipleri harekete geçti. 4 ihbarın asılsız ve tekrar olduğu tespit edilirken, 16 ihbarla ilgili gerekli işlem yapıldı. Ayrıca 2 bin 307 kişi, 9 bin 852 işyeri denetlendi. Gerekli uyarılar yapıldı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymayan 136 işyeri ve kişiler için birinci ihlal uyarısı yapıldı.

4 KİŞİ YURDA YERLEŞTİRİLDİ

İl Salgın Denetim Merkezi Saha Denetim ekipleri de son bir hafta içinde evlerinde izolasyonda olmaları gerekirken kurallara aykırı hareket eden 4 kişi hakkında tutanak tuttu. Bu kişiler yurda yerleştirilerek karantinaya alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.