İHH’da hanımlara konferans

İlke-Der ve Çorum İHH birlikte hanımlara yönelik konferanslarına devam ediyor.

29 Ocak 2015 Perşembe 20:53
 İHH’da hanımlara konferans


İlke-Der ve Çorum İHH birlikte hanımlara yönelik konferanslarına devam ediyor.


01 Şubat 2015 Pazar Günü 13.00’de Eşref Hoca Caddesi’nde bulunan İHH Seminer Salonu’nda ‘Tercihimiz Ne Olmalı? Mutlu Olmak mı Mutmain Olmak mı?’ konulu bir konferans gerçekleştirilecek. Programı olarak Psikolog-Gıda Mühendisi Hatice Dilek Öztürk sunacak.


Konferansla ilgili şu bilgiler verildi:


“Hayat Rahman'ın tanımlaması ile 'Sarp Yokuş' tur. Bu yokuşu çıkmak ciddi bir efor ister. Sonuç çok zelil veya çok mükemmel olabilir. Bu sonlardan birini hazırlayan insanın tercihleridir. Öyle ise hayatın amacı üzerine derin bir bilinç kazanmalı ve sona gelmeden önceden yepyeni başlangıçlar yapmayı bilmeliyiz. Garip olan çoğu zaman sanki yedeği varmış gibi günleri birbirine ekleyip, umarsızca bu yolda yürümemiz. Oysa her an bir kez yaşanıyor ve kaydediliyor. Ve bu kayıtlar akıllara ziyan bir ilimle muhafaza ediliyor. Öyle ise gelin bu günden sonra bitimsiz mutluluk diyarına kavuşmak ve en önemlisi Rahmanı hoşnut eden bir hayat yaşamak için anlamın anlamını keşfedelim. Anlamsızlıklardan kurtulmak ve her şeye İlahi bir yan katmak elimizde. Bu nedenle de hedef mutluluk değil mutmain olmak kardeşler... Mutluluk ötelerde bizi bekliyor... Bize düşen şimdi kendimiz için kayda değer şeyler yapıp ötelere hazırlanmak.” 



Son Güncelleme: 29.01.2015 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165