İHH’lı hanımlar tepkili

Çorum İHH Hanımlar Komisyonu İHH Gönüllüleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

18 Ağustos 2014 Pazartesi 15:35
 İHH’lı hanımlar tepkili


Çorum İHH Hanımlar Komisyonu İHH Gönüllüleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Çorum İHH’nın Eşref Hoca Caddesi üzerindeki Hanımlar Komisyonu Ofisinde bir araya gelen hanım gönüllülere, Çorum İHH Hanımlar Komisyonu Başkanı Amine Özkabakçı tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi. Çorum İHH Hanımlar Komisyonunun ev sahipliğinde yapılan toplantıda katılımcılar İHH Gönüllü formu doldurup Gazze’ye canlı kalkan olmak için imza attılar.


Gönüllüler Gazze’de, Suriye’de yaşanan insanlık dışı katliamlara karşı yapılması gerekenlerin acilen hayata geçirilmesini istediler. Ayrıca Çorum İHH bünyesinde kurulan Şehit Furkan Doğan Okuma Salonu için kitap ve maddi desteği sağlamaya dönük çalışmalar başlatacaklarını dile getirdiler. İHH Gönüllüleri Çorum’da bulunan yetimlerimize de sahip çıkmak gerektiğini ve bunun alt yapısını oluşturmaya çalıştıklarının altını çizdiler.






Son Güncelleme: 18.08.2014 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165