İHH’nın kurban bedeli 400 lira

İHH İnsani Yardım Vakfı Kurban çalışmalarına başladı.

24 Eylül 2013 Salı 13:48
 İHH’nın kurban bedeli 400 lira

İHH İnsani Yardım Vakfı Kurban çalışmalarına başladı. İHH bu yılki Kurban bedelini 400 TL olarak belirledi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Kurban 2013 çalışmalarını 100’ün üzerinde ülke ve bölgede geçekleştirecek. İHH’ya vekâlet aracılığıyla kurban bağışlamak isteyen bağışçılar 400 TL ödeyerek dünyanın istediği ülkesinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Kurban bağışı 
www.ihh.org.tr adresinden 02126312121 den 0364 2242620 den yapılabilecek.

İHH Çorum Temsilcisi Selim Özkabakçı, yaptığı açıklamada, “dünyanın bir ucundan diğer ucuna kardeşlerimizle kucaklaşacağız. Bu sene de kurban vesilesiyle yeryüzüne dağılan İHH ekipleri, kendilerini dört gözle bekleyen kardeşlerine sadece bir parça et götürerek değil, aynı zamanda hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projelerle de destek olmaya devam edecek. Cami ve mescitlerin, su kuyularının, eğitim merkezlerinin, meslek edindirme kurslarının, yetimhane binalarının ve benzeri birçok projenin temelleri kurban ziyaretlerinde atılacak.” dedi.







Son Güncelleme: 24.09.2013 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.