İHL tuvaletleri yeniliyor

Çorum Belediyesi, Ulucami ve Hıdırlık tuvaletlerinden sonra İmam Hatip Lisesi (İHL) bahçesinde bulunan tuvaletleri de yeniden yapıyor.

22 Ekim 2013 Salı 10:52
 İHL tuvaletleri yeniliyor


Çorum Belediyesi, Ulucami ve Hıdırlık tuvaletlerinden sonra İmam Hatip Lisesi (İHL) bahçesinde bulunan tuvaletleri de yeniden yapıyor. İmam Hatip Lisesi’nin tuvaletleri de artık tertemiz olacak.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi tarafından Karakeçili Mahallesi’nde yürütülen yol genişletme çalışmaları kapsamında İHL tuvaletlerinin yerine yeni ve modern tuvalet ve abdesthane yapılacak. Şehir içi trafiğinin rahatlatılması amacıyla kumalaştırma yapılan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını son dört yılda aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yol genişletme çalışmaları sırasında yıkılacak olan mevcut İHL tuvaletinin yerine modern abdesthane ve tuvalet yapımın başladığını kaydetti. Ulucami ve Hıdırlık’ta başlatılan abdesthane ve tuvaletlerinin yapımının hızla devam ettiğinin altını çizen Başkan Külcü, yapılan çalışmaların Çorum halkına yakışır olduğunu dile getirdi. Külcü, İHL bahçesine yapılacak olan abdesthane ve tuvaletlerin Kasım ayı sonunda tamamlanacağını sözlerine ekledi.







Son Güncelleme: 22.10.2013 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.