İHL’de çifte bayram

İmam Hatip Lisesi mezunlarının buluştuğu Geleneksel Keşkek Günü Buluşması, Ramazan...

19 Temmuz 2015 Pazar 16:05
 İHL’de çifte bayram


İmam Hatip Lisesi mezunlarının buluştuğu Geleneksel Keşkek Günü Buluşması, Ramazan Bayramı ile birlikte çifte bayrama dönüştü. Çok sayıda İmam Hatip Lisesi mezunu ve mensubunun hasret giderdiği buluşma coşkuya dönüştü.


İHL bahçesinde gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milli Eğitim Müdürvekili Kadir Songüt, İmam Hatip Mezunlar ve Mensupları Derneği (Çorumder) Başkanı Ayhan Boyraz ve çok sayıda davetli katıldı.


Türkiye’nin ilk İmam Hatip Okulları arasında ilk sıralarda yer alan Çorum İHL’nin mezunlarını buluşturan etkinlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.


İHL Müdürü Hüseyin Kır, Çorimder Başkanı Ayhan Boyraz, Milli Eğitim Müdürvekili Kadir Songüt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık ve mülteci öğrenciler adına Hüseyin Askeri’nin konuştuğu programda,  milletin İmam Hatip Okulları ile tekrar buluşturulduğuna vurgu yapılırken, konuşmacılar, İmam Hatip Okulları’na kayıt konusunda yaşanan ilgiden duydukları memnuniyeti aktarırken, kayıtların daha da artırılması için velilere çağrıda bulundu.


Konuşmalardan sonra keşkek ikramı ve hasret sohbetlerinin yer aldığı etkinlikte, İmam Hatip Ortaokulları da stant açarak, kayıtlarla ilgili davetlileri bilgilendirdi.




Son Güncelleme: 19.07.2015 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.