İHL’de gelenek devam etti

Çorum İmam Hatipliler Derneği (ÇORİM-DER) ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği işbirliğinde organize edilen ‘10. İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Buluşması’ dün gerçekleşti.

28 Haziran 2017 Çarşamba 10:12
 İHL’de gelenek devam etti


Çorum İmam Hatipliler Derneği (ÇORİM-DER) ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği işbirliğinde organize edilen ‘10. İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Buluşması’ dün gerçekleşti.


www.corumhakimiyet.net’te
yer alan habere göre, Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşen programa Çorum eski Milletvekilleri Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Üyesi hemşehrimiz Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, bazı daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ve eğitimciler başta olmak üzere Çorum İHL mezunları ve mensupları katıldı. Programa katılamayan bazı milletvekilleri ve davetlilerse telgraf gönderdiler.

KİMLER KONUŞTU


Din Görevlisi Hüseyin Kara’nın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Çorum Belediyesi Mehteran Takımı da konser verdi.


Abdulkadir Leylek’in sunuculuğunu üstlendiği programın açış konuşmasını ÇORİM-DER Başkanı ve ÖNDER Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Boyraz yaptı.


Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Kır’ın konuşması ile devam eden programda sırasıyla kürsüye gelen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Cahit Bağcı ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de birer selamlama konuşması yaptı.


15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI


Ahirete irtihal eden İmam Hatip camiası mezun ve mensuplarının da yâd edildiği programda, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen Çorum İmam Hatip Lisesi mezunları Erol Olçok ve Ali Karslı da unutulmadı. 
Okul Müdürü Bekir Tokgöz’ün de hazır bulunduğu organizasyonda emeği geçen ÇORİM-DER yönetimi ile desteklerinden dolayı Çorum Belediyesi’ne teşekkür edildi. Çeşitli sunumlarla devam eden program, keşkek ikramı ile sona erdi.


Son Güncelleme: 28.06.2017 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.