İhracat hedefi tutacak

Vali Sabri Başköy, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Altan Makina İmalat Ticaret Ltd. Şti.’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

04 Ekim 2013 Cuma 16:34
 İhracat hedefi tutacak


Vali Sabri Başköy, Organize Sanayi B
ölgesi’nde bulunan Altan Makina İmalat Ticaret Ltd. Şti.’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kömür fabrikası makineleri, tersane vinçleri, küresel vana (büyük boyutta sıcak su vanası), çimento ve şeker fabrikaları parçaları ile çelik döküm üzerine faaliyetlerine devam eden Altan Makina İmalat Ticaret Ltd. Şti.'nde incelemelerde bulunan Vali Başköy, fabrika sahibi Altan Kısar'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fabrikalarının makine, döküm ve vana olmak üzere üç üretim bölümünden meydana geldiğini belirten fabrika sahibi Altan Kısar, yurtdışı ağırlıklı çalıştıklarını belirterek, yıl sonu itibarı ile hedeflenen ihracatı yapmayı planladıklarını vurguladı.

Fabrikanın makine, döküm ve vana üretimi noktasında Çorum adına önemli bir tesis olduğunu vurgulayan Vali Başköy; “İhracatımızın fazla olmasında sizlerin büyük emeği var. Bu yatırımlar ilimiz istihdamına da yansıyor. Bizlerde yöneticiler olarak her zaman üretenin yanındayız. Sanayici ve yönetici işbirliğinde bu rakamları daha da yukarılara çekeceğinize inanıyorum.” dedi.




Son Güncelleme: 04.10.2013 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165