İki caddede trafik rahatlayacak

Çorum Belediyesi Söğütlüevler kavşağındaki sinyalizasyon çalışmasını tamamlarken, iki ayrı caddede trafiğin rahatlatılması hedefleniyor.

24 Ocak 2021 Pazar 22:06
İki caddede trafik rahatlayacak

Çorum Belediyesi'nin şehir içi trafiğini rahatlatmaya yönelik çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü açıklandı. Daha konforlu ve güvenli şehir içi ulaşımı için sinyalizasyon çalışmalarına devam edildiğini belirten Belediye, Söğütlüevler kavşağındaki başlattığı çalışmayı tamamladı.

Ulukavak Mahallesi'nde Osmancık Caddesi ile Söğütlüevler Caddesi kavşağında yaptıkları çalışmayla Osmancık üst geçidi çıkışında yaşanan kazaları önlemek, yolun devamında artan trafik yükünü hafifletmek ve trafik güvenliğini artırmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “Yaptığımız sinyalizasyon çalışmasıyla köprü çıkışındaki araç yoğunluğu azalacak. Hem vatandaşlarımızın güvenliği hem araçların daha akışkan halde ilerlemesi sağlanacak. Bu sayede bu bölgedeki yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.

Kavşak sinyalizasyon sisteminin yeni devreye alınması sebebi ile Ulaşım hizmetleri müdürlüğümüz tarafından ilgili kavşakta sabah işe gidiş istikametinde ve akşam işten eve dönüş istikametinde pik saatlerde araç kuyruklanmasının önüne geçilmesi için teknik çalışmalar devam etmektedir.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 25.01.2021 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2021-01-25 12:06:45

Hala çözümsüz çözümlerle uğraşıyosunuz.Tek çözüm var oda o ucube- yüz karası köprünün yıkılması.Daha ne bekleniyo bilmiyorum.

Avatar
Yarım isabet 2021-01-29 20:54:50

Orjinal kavşak ve kasislerle ancak bu kadar