İki engelliyi sevindirdiler

Mavi Kapaklar bu kez 73 yaşındaki Mahir Göl ve Mustafa Punar için umut oldu.

15 Ağustos 2014 Cuma 15:40
İki engelliyi sevindirdiler


Mavi Kapaklar bu kez 73 yaşındaki Mahir Göl ve Mustafa Punar için umut oldu.


Engelli bireyleri hayata bağlayan Kapak Toplama Kampanyası'na verilen destek karşılığını bulmaya devam ediyor. Başladığı günden bu yana onlarca engelli bireyi hayata bağlayan kampanya, sönen umutları yeniden yeşertiyor.


İskilip´te esnaflık yapan yardımsever Sadullah Hotman ve Tayyar Portakal adlı iki arkadaş  mavi kapak toplayarak İskilip´te yaşayan 73 yaşındaki Mahir Göl ve Mustafa Punar adlı engelli vatandaşımıza umut oldular.


Geçen hafta Mustafa Punar´a akülü tekerlekli sandalye teslim eden Sadullah Hotman ve Tayyar Portakal, önceki gün de Mahir Göl adlı engelli vatandaşı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyeyi teslim ettiler.


Duyarlı iki esnaf yaptığı açıklamada, yapılan işin oldukça faydalı olduğunu gördüklerini  belirterek,  “Yapmış olduğumuz bu işin devamını ilerleyen zamanlarda da sürdüreceğiz. Bu konuda duyarlı olan vatandaşlarımızı da bu hayra ortak olmaya davet ediyorum. Hayata küsen ve mutsuz olan bir insanı hayata yeniden bağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda herkesin katkısının olmasını istiyoruz. Kapak kampanyası sadece kapak meselesi değildi. Bu bir çevre duyarlılığı, sosyal hizmet ve etkili iletişim olayıdır. Hayra katılmak isteyen vatandaşlarımız kapakları buraya getirebilirler” dedi.






Son Güncelleme: 15.08.2014 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.