İki ilçede yollar kapandı

Sağanak yağış nedeniyle Sungurlu ve Bayat'ta yollar ulaşıma kapandı

28 Temmuz 2018 Cumartesi 12:30
İki ilçede yollar kapandı

Çorum’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Sungurlu ve Bayat ilçelerinde yollar ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, Sungurlu ilçesinde aşırı yağışlar sonucu sel meydana geldi. Sel nedeniyle akan çamur ve kaya parçaları Karaçay ve Yörüklü köyleri ile Sungurlu-Çankırı karayolunda ulaşımın durmasına neden oldu. Sürücülerin ihbarı üzerine jandarma ekipleri, bölgede güvenlik önlemi alırken Karayolları ve Özel İdaresi ekipleri ve iş makineleri yaptıkları çalışmalar sonucu kapanan yolları tekrar trafiğe açtı. 
Bayat ilçesinde meydana gelen selden dolayı Kunduzlu ve Akseki köylerinin yolları zarar gördü. Bölgede güvenlik tedbiri alan jandarma ekipleri yoldan geçen sürücüleri dikkatli olmaları için uyarırken Karayollarına bağlı ekipler sel suları nedeniyle hasar gören yollarda çalışma başlattı.

Bayat-Çankırı karayolu Yeniköy mevkiinde ise inşaat halinde olan köprüde oluşan taşkın nedeniyle karayolu çift yönlü trafiğe kapatıldı. Bir süre trafiğe kapalı kalan yol Çankırı-Çorum karayolu yapım inşaatını alan yüklenici firma ve Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucu araç trafiğine tekrar açıldı.

İHA

Son Güncelleme: 29.07.2018 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.