İki ilçeye yeni kaymakam atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle aralarında Bayat ve Uğurludağ'ın da yer aldığı 97 ilçeye kaymakam ataması yapıldı.

05 Mayıs 2020 Salı 09:55
İki ilçeye yeni kaymakam atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameyle 97 ilçeye kaymakam ataması yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çorum’un Uğurludağ İlçe Kaymakamlığına Burdur Valiliği Kaymakam Adayı Ertuğrul Aslan, Çorum’un Bayat İlçe Kaymakamlığına Artvin Valiliği Kaymakam Adayı Mustafa Çelik atandı.

Çorum Valiliği Kaymakam Adayı Yasin Ardıç Aydın-Bozdoğan Kaymakamlığına, Çorum Valiliği Kaymakam Adayı Mehmet Faruk Kazdal ise Edime-Süloğlu Kaymakamlığına atandı.

Bazı bakanlıklara bağlı genel müdürlüklere ve il müdürlüklerine ilişkin atamalar Resmi Gazete'de yayınlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine hemşehrimiz Arslan Yıldız atandı.

Son Güncelleme: 05.05.2020 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165