İki saat içinde toplandı

Sungurlu Belediyesi'nin depremzelere yönelik başlattığı yardım kampanyasına 2 saat içinde yoğun yardım yapıldı.

25 Ocak 2020 Cumartesi 13:12
İki saat içinde toplandı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, Elazığ ve Malatya’ya yaşanan deprem sonrası başlatılan yardım kampanyasını bizzat takip ediyor.

Sungurlu Belediyesi’nden yapılan açıklamada  depremzedelere yardım kampanyasına desteğin çığ gibi büyüdüğü belirtilerek, ilçe halkımızın gösterdiği hassasiyet ile iki Saat içerisinde azımsanmayacak kadar yardım malzemesi personele ulaştırıldığı bildirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Şahiner de, “Elazığlı ve bölgede depremden zarar gören tüm kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz. Arkadaşlarımıza vermiş olduğum talimatlarla bölgedeki yetkilikler ile görüşme sağlanarak talep ettikleri ihtiyaç malzemeleri için bir kampanya başlattık. Görüşmeler sonucunda yetkiler en çok battaniyeye ihtiyaçları olduğunu belirtiler. Bizde "Her evden bir Battaniye" sloganıyla halkımızın desteğini bekliyoruz. Yine mevsimin kış olması nedeniyle kışlık kıyafet, ayakkabı, ısıtıcılar vb yardımlarda ihtiyaçların başında geliyor. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Kardeşlerimizin bizden gelecek her türlü yardım malzemesine ihtiyacı var.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165