İkinci kez toplanıyorlar

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) yarın toplanacak.

21 Kasım 2016 Pazartesi 15:48
İkinci kez toplanıyorlar


Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) yarın toplanacak. Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında yarın saat 13.30'da yapılacak toplantıya ilgili bakan ve bürokratlar katılacak. Toplantıda, döviz kuru ve ekonomideki son gelişmeler ele alınacak.

EKK, son olarak Başbakan Yıldırım başkanlığında 18 Kasım Cuma günü toplanmıştı. Cuma günü 16.00'da başlayan ve 4 saat süren Başbakan Yıldırım'ın başkanlığında toplanan EKK Toplantısı'nda ekonominin direncini artıracak reformların hızlandırılacağı, Merkez Bankası'nın fiyat istikrarı için tedbirler alacağı belirtilmişti. Açıklama öncesinde rekor üstüne rekor kıran dolar/TL frene basmış ve 3.40 olan tarihi zirvenin ardından 3.38'e gerilemişti. Şu dakikalarda dolar/TL 3.37 seviyesinden işlem görüyor.(Milliyet)


Son Güncelleme: 21.11.2016 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165