İktidar ve muhalefeti buluşturdular

Çorum Merkez Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği programla iktidar ve muhalefet temsilcileri bir araya gelirken, muhtarlar Çorum'un yatırım ve hizmet taleplerini bir kez daha gündeme getirdi.

07 Mart 2020 Cumartesi 14:36
İktidar ve muhalefeti buluşturdular

Çorum Merkez Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği programla iktidar ve muhalefet temsilcileri bir araya geldi.

Millet Kafe’de gerçekleştirilen programa, AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ile TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal katıldı.

ÇORUM'UN YATIRIM TALEPLERİNİ GÜNDEME GETİRDİLER

Çorum Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın, dernek yönetimi ve mahalle muhtarları ev sahipliğinde düzenlenen programda, hem iktidar hem de muhalefetin temsilcilerine Çorum’un demiryolu, havaalanı, ikinci hastane, acemi birliği ve diğer yatırım ve hizmet talepleri bir kez daha hatırlatılarak takipçisi oldukları mesajı verildi. İktidar temsilcileri de bilhassa demiryolu ve diğer yatırımlarla ilgili son gelişmeler hakkında muhtarları bilgilendirdiler.

BELEDİYE'DEN AÇIKLAMA

Çorum Merkez Muhtarlar Derneğinin düzenlediği toplantıda Türkiye’nin zor süreçlerden geçtiğini ve bu günlerde ayrılıkların bir kenara bırakılması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Biz ne kadar çok bir araya gelirsek, ne kadar çok muhabbetli olursak, yüreklerimiz ne kadar çok birlikte çarparsa daha güçlü oluruz. Ülkemizin geleceği daha aydınlık olacak." Dedi.
Göreve geldikleri günden beri yaklaşık bir yıl olduğunu ve bu süreçte muhtarlarla çok uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve güzel işler yaptıklarını dile getiren Başkan Aşgın, “Bundan sonra da birlikte güzel işler yapacağız. Muhtarlarımızla ve şehrimizin diğer paydaşlarıyla Çorum için en güzel hizmeti vereceğiz.” Dedi.
AK Parti Milletvekili Oğuzhan Kaya da hizmetlerin vatandaşlara ulaşması noktasında muhtarların devletin temsilcileri olduğunu ifade ederek “Muhtarlarımızı önemsiyoruz. Muhtarlarımızın emrindeyiz, hemşehrilerimize olduğu gibi telefonumuz muhtarlarımıza da 7/24 açık. Çorum için iktidarıyla, muhalefetiyle ve muhtarlarımızla bir ve beraber olmaya devam edeceğiz." Dedi.
"Her birimiz bulunduğumuz görevlerde bu vatana, bu millete ve bu şehre hayırlı hizmetler yapmak istiyoruz. Önemli olan bu kubbede hoş bir seda bırakmak” diyen AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu da toplantının, yapılacak olan güzel işlere vesile olacağına inandığını vurguladı.
CHP Milletvekili Tufan Köse de yaptığı konuşmada toplantıların aylık periyotlarla yapılması gerektiğine belirterek “Demokrasinin ilk basamağı olan muhtarlarımızla bir araya gelmek çok güzel. Çorum'da 260 bin nüfus yaşıyor. Onların sevinci de, kederi de neşesi de muhtarlarımızda." Dedi.
Karakeçili Mahalle Muhtarı ve Çorum Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın da yaptığı konuşmada toplantıya katılanlara teşekkür ederek “Birlik olalım, beraber olalım, işleri daha koordineli bir şekilde yürütelim istiyoruz. Belediye başkanımız ve milletvekillerimizle de yaptığımız toplantımızı belirli periyotlarla yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.03.2020 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
niye yok acaba? 2020-03-07 14:40:40

Böyle bir toplantıda CHP İl Başkanı var. AK Parti İl Başkanı yok. Sanırım iktidar il başkanının muhtarlara da ihtiyacı yok.

Avatar
Ak parti zihniyeti 2020-03-07 19:58:30

Ak parti Milleti bölen bir parti oldu . Düşmanlık ve bölücülükten besleniyor. Dün Suriyeliler nusayri diye propaganda yapıp savaş yapanlar , bugün müslüman ile müslümanın savaşını bitirdik diyor . Bunlarda yüzde kalmadı . Suriye’de öldürülen ve sürülen milyonlarda ÇOK BÜYÜK VEBALLERİ VAR. Ak parti sempatizanları beyinlerini kiraya vermiş durumda.

Avatar
Oy verenler 2020-03-07 21:40:30

Ne kitap okuyabilen nede tarafsız haber izleye bilen insanların verdiği oylarla yıllardır şaşalıca çözüyoruz. Düzen değiştirme vaktidir

Avatar
@niye yok acaba? 2020-03-07 16:30:06

Il başkanı asc den izin alamamıştır :))

Avatar
Vatan 2020-03-07 14:53:48

şu chplilerve diğerleri Yunanistan a veesedin yanına gitsinler İktidar partisi ile Milletle ne işleri olabilirki

Avatar
Karnonat erol 2020-03-07 15:44:20

Cihat yapıyor erol bey ha ha ha ha

Avatar
Çorumlu 2020-03-07 16:00:33

Havaalanı yoksa oy da yok.