‘İl Bilgilendirme Toplantısı’nda buluşacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı, Siyasi Gelişmeler ve Referandum Süreciyle İlgili ‘’İl Bilgilendirme Toplantısı’’ düzenleyecek.

02 Mart 2017 Perşembe 19:14
 ‘İl Bilgilendirme Toplantısı’nda buluşacağız


Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı, Siyasi Gelişmeler ve Referandum Süreciyle İlgili ‘’İl Bilgilendirme Toplantısı’’ düzenleyecek.


4 Mart Cumartesi Günü Devlet Tiyatro Salonunda Saat 15.00’da yapılacak olan programa konuşmacı olarak, MHP Samsun Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP MYK Üyesi Vahit Doğan katılacak.

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, “Anayasa Değişikliği’’nin milletimizin hakemliğine götürülmesi dolayısıyla 16 Nisan’da yapılacak referandum için siyasi partilerin çalışmaları başlamış, kampanyalar hız kazanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz, geçtiğimiz yıl Kasım ayından itibaren siyasi gelişmeler hakkında teşkilatımızı ve seçmenlerimizi bilgilendirmek amacıyla genel merkez yöneticileri, başkanlık divanı üyesi ve milletvekillerinin katıldığı kapalı salon toplantıları tertip etmiştir” dedi. Aras’ın açıklaması şöyle:

“Bu vesileyle Genel Merkezimizin takvimine göre ilimizde de ‘’İl Bilgilendirme Toplantısı’’ için 4 Mart tarihi belirlenmiştir. Programımızda, Gerek ülkemiz siyasi gündemi, gerekse referandum süreci gibi Türkiye’deki son gelişmeler değerlendirilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin duruşu, olaylara bakış açısı yansıtılacak, parti görüşlerimiz aktarılacaktır.

Programa partimizin İl ve İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları, Türkiye Kamu-Sen, TÜRKAV yönetici ve üyeleri de katılacaklardır. 
Bu program sayesinde partimizin yetkili kurullarında çalışan divan kurulu üyeleri, myk üyeleri ve milletvekillerimiz, partililerimizle, teşkilat mensuplarıyla ve vatandaşlarımızla yakından temasa geçecek, sebep ve gerekçeleriyle birlikte MHP’nin tutumunu ayrıntılı olarak anlatma fırsatı bulacaklardır. Programımıza Çorumlu hemşerilerimizi ve milletimizi davet ediyoruz.”

Son Güncelleme: 02.03.2017 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165