İl Genel Meclisine prestijli yeni bina

Vali Necmeddin Kılıç, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları değerlendirdi.

19 Kasım 2016 Cumartesi 11:47
İl Genel Meclisine prestijli yeni bina

 Vali Necmeddin Kılıç, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları değerlendirdi.

İl Genel Meclisi üyeleri Vali Necmeddin Kılıç'a rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun ziyareti yapmak istedi ancak Vali Kılıç'ın doktorda muayenesi uzun sürünce ziyaret gerçekleşemedi. Bunun üzerine Vali Kılıç İl Genel Meclisi'ne gelerek hem ziyaretten dolayı teşekkür etti hem de yatırımları değerlendirdi.

"Böyle bir meclise sahip olmak benim için şanstır. Bütçe konusunda gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ediyorum" diyerek sözlerine başlayan Vali Kılıç, "Avrupa'da  çok sayıda ülkede meclis toplantılarına katılım ama böyle meclis toplantısı görmedim. Demokrasiyi canlı olarak yaşayan bir ülkeyiz" ifadelerini kullandı.

2017'nin İl Özel İdaresinin altın yılı olacağını dile getiren Kılıç, "Bugüne kadar yapılan kilit parke taşı çalışması kadar çalışmayı 2017'de yapacağız. Kanalizasyonsuz köy kalmayacak.  Yine önümüzde ki yıl tüm köylerimize asfalt yollarla gideceğiz. Hatta bazı grup köy yollarını bütümlü sıcak karışım asfaltla yapacağız. Bunun için seyyar asfalt plenti alacağız. Çalışmalara mart-nisan gibi başlayacağız. Köylerin çöplerini toplamaya başladık" dedi.

İL GENEL MECLİSİNE PRESTİJLİ YENİ BİNA

İl Genel Meclisine yapılacak olan yeni hizmet binası hakkında da açıklamalarda bulunan Vali Kılıç,  "Prestijli bir İl Genel Meclisi binası yapacağız. Yeri konusunda da iki alternatifimiz var. Buralardan birisine binayı inşa edeceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde kaydetti.

SIRADA ÜST YAPI ÇALIŞMALARI VAR

Köylerde alt yapının yanında üst yapı çalışmalarını birlikte götürmek istediklerini ifade eden Kılıç, "Ufak ufak üst yapı çalışmalarına da başlayalım diyorum. Çocuk parkları, mesire alanları,  aile çay bahçeleri, spor aletlerinin bulunduğu parklar, halı sahalar, voleybol ve basketbol sahaları yapmayı istiyorum. Ücretsiz internet bile planlayabiliriz" şeklinde kaydetti. Vali Kılıç'ı meclis üyelerini dinlemesinin ardından toplantıdan ayrıldı.


Son Güncelleme: 19.11.2016 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.