İlçe halkından atamaya tepki

Sungurlu Kaymakamı Mithat Gözen'in Aydın'a atanması ilçede tepkilere neden oldu

26 Mart 2020 Perşembe 08:52
İlçe halkından atamaya tepki

Sungurlu ilçe Kaymakamı Mithat Gözen'in, İçişleri Bakanlığı tarafından Aydın'a Vali Yardımcısı olarak atanması ilçede tepkilere neden oldu.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de virüs salgının etkisini gösterdiği bir süreçte yapılan atama halkın tepkisini çekti.

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiği dönemde Kaymakam Gözen'in Aydın'a atanırken yerine herhangi bir atama yapılmamasına sert tepki gösteren vatandaşlar, "Ülkemizin zor günlerden geçtiği bir dönemde böyle bir atama yapılması elzem miydi? Ayrıca yerine herhangi bir atama yapılmaması da ayrı bir handikaptır. Sungurlu Çorum'un en büyük ilçesi ve konum itibariylede ayrı bir öneme sahiptir. İçişleri Bakanlığımız bu atamayı, ya bir süre öteleyerek durdurmalı ya da ilçemize yeni bir Kaymakam atayarak bu süreçte Sungurlu'yu idarecisiz bırakmamalıdır" sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.

Son Güncelleme: 26.03.2020 08:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaşlar 2020-03-26 19:54:21

Ismarlama haber yapmayalım, kim imiş bu vatandaşlar?