İlçelere Belediye desteği

Çorum Belediyesi şehir merkezinde yaptığı çalışmalarının yanı sıra ilçelere de destek veriyor.

27 Aralık 2018 Perşembe 18:05
İlçelere Belediye desteği

Çorum Belediyesi şehir merkezinde yaptığı çalışmalarının yanı sıra ilçelere de destek veriyor.

Çorum’u ilçelerle birlikte geliştirmek için gayret sarf ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, “şehir merkezimizde yaptığımız çalışmalarımızı ilçelerimize taşıyoruz. Şehrimizle birlikte ilçelerimizi kalkındırmak için Çorum Belediyesi olarak altyapı, park, cami, yol gibi birçok alanda çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Başkan Gül, “İlçelerimizden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan konularda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Tüm ilçelerimizde imkanlarımız ölçüsünde hanım kardeşlerimizin Allah’ın kelamını daha iyi ortamlarda öğrenmeleri için Kur’an Kursu inşa ettik. İlçelerimizde çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin zamanları en güzel şekilde geçirmeleri için parklar yaptık. Camilerimizin abdesthane ve tuvaletlerini yeniledik. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.12.2018 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-12-27 20:22:03

İl belediyesi BÜYÜKŞEHİR EDASI İLE ilçeleri destek vermeli. Kapalı spor salonu, GENÇLİK merkezi, kültür merke i inşaasında paket projeler yaparak ilçelerimizin hizmetine sunmalıdır. Örneğin ilçemizde yürüdüler altyapı çalışmaları 1,5 yılı geçkin sürede tamamlandı, Belediye başkanına ne tepkiler yağdı gerçekten başkanın yerinde olmak istemezdim. Ar ak çalıbzalar tamamlandı ve bayram öncesi idi adam asfalt çizgilerini kontrolünü gördüm evinde gelecek misafirlere hazırlam yapan kişi gibi çalışmaya çalışıyordu. Bence bu çalışmalarda İl belediyesi ilçemize destek olabilirdi gerçi ihale şirketlere veriliyor da BİLEMİYORUM İLÇEMUIZ BİRAZ DAHA İLGİ GÖSTEREBİLİRDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Avatar
Dodurga lı 2018-12-28 09:44:47

Bu haberde yer alan fotoğraf Dodurga ya yapılan kuran kursu fotoğrafı. İlçemize ayrıca çok güzel birtanede park yapıldı.4 sene çorum belefşyesi dodurgaya çivi çakmamıştı. Zeki beyden sonra ilçemize bakış açısı değişti. Teşekkürler syn.Zeki Gül başkan.Allah razı olsun.Teşekkürler Mustafa Aydın başkan ön ayak olduğun için.

banner165