'İlmi ve İçtimai Yönleriyle İskilipli Mehmet Atıf Efendi'

İlmi ve İçtimai Yönleriyle İskilipli Mehmet Atıf Efendi Sempozyumu açılış programının 1.oturumu bu sabah başladı.

14 Şubat 2020 Cuma 11:23
'İlmi ve İçtimai Yönleriyle İskilipli Mehmet Atıf Efendi'

İlmi ve İçtimai Yönleriyle İskilipli Mehmet Atıf Efendi Sempozyumu açılış programının 1.oturumu 27. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın katılımıyla Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda bu sabah başladı.
İskilipli Atıf Hoca’nın vefat yıldönümü nedeniyle Valilik, Belediye Hitit Üniversitesi ve Atıf-Der katkılarıyla düzenlenen sempozyum iki oturum halinde yapılıyor.


Öte yandan programa AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş da katılacak. Kurtulmuş, ilk olarak Ulu Cami’de Cuma Namazı’nı eda edecek. Öğle yemeğinin ardından Çorum Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. Kurtulmuş, Anitta Otel’de düzenlenecek partisinin genişletilmiş il danışma meclisine katılacak. Akşam da ‘İctimai Yönüyle İskilipli Mehmet Atıf Efendi’ konulu anma programında yer alacak. Daha sonra Ankara’ya dönecek.

Son Güncelleme: 14.02.2020 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165