İmam Hatip Ortaokulu binasını incelediler

Çorum Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Sungurlu’da yeni açılacak olan Şehit Yavuz Selim Karaman Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu binasında incelemelerde bulundu.

29 Haziran 2017 Perşembe 23:02
 İmam Hatip Ortaokulu binasını incelediler


Çorum Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Sungurlu’da yeni açılacak olan Şehit Yavuz Selim Karaman Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu binasında incelemelerde bulundu.


Çorum Müftüsü Dr. Ahmet Akın’ın Şehit Yavuz Selim Karaman Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu binasında yaptığı incelemelerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Çorum Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Sungurlu Müftü Vekili Servet Çelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Çoban eşlik etti.


Çorum Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Sungurlu´da Hafızlık Projesi kapsamında açılacak olan okul binasının  projeye çok uygun olduğunu, İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile  birlikte bu okulu 2017 -2018 eğitim öğretim yılına hazır hale getirmek için çalışmaların  hız kesmeden devam  ettiğini, ayrıca Çorum Müftülüğü olarak  okulun açılışına her zaman destek olacaklarını da ifade etti.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Kur’an-ı Kerim-i ezberlemiş, onun mesajlarını almış yarının yöneticilerini, mimarlarını, mühendislerini, sosyologlarını, eğitimcilerini, fenni ilimlerle birlikte, manevi ilmini almış iki yönü gelişmiş nesiller yetiştirmeyi amaçlayan proje olduğunu söyledi.


Eryiğit, bu okulda öğrenim görecek öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerinin de düşünüldüğü “Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme” projesi kapsamında ortaokul süresince diğer derslerin yanında “Hafızlık” eğitimi alacak öğrencilerin derslerindeki başarılarını arttırmak amacıyla çeşitli çalışmalar yapılacağı kaydetti.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Eryiğit, Çorum Müftümüz Dr. Ahmet Akın’a, Sungurlu Müftü Vekili Servet Çelik’e, Çorum Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu’ya teşekkür ederek  "Hep beraber Şehit Yavuz Selim Karaman Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu açmanın mutluluğunu yaşayacağız," dedi.


Son Güncelleme: 29.06.2017 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165