İnanır-Akaydın düellosu sürüyor

Kadir İnanır'la Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Akaydın arasındaki sözlü düello sürüyor..

11 Ekim 2013 Cuma 19:26
 İnanır-Akaydın düellosu sürüyor

Kadir İnanır'la Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Akaydın arasındaki sözlü düello sürüyor..

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın onursal başkanı olduğu AKSAV; Lara bölgesine, sinema dünyasının ünlü isimlerinin kumdan büstlerini inşa ettirmişti. Kadir İnanır, son anda o yıldızlar arasından çıkarılmasından Başkan Akaydın'ı sorumlu tuttu: "Antalya halkının onun gibi düşündüğünü sanmıyorum. Eğer öyle olduğunu düşünseydim, Altın Portakal Festivali'nden aldığım tüm ödülleri iade ederdim. Bu yaptığı ayıp ve bu ayıp ona çok yakıştı."

Kadir İnanır, ünlü yıldızlar arasından çıkarılma nedeni olarak Başkan Akaydın'la yaşadıkları tartışmayı gösterdi. Mustafa Akaydın; aralarında İnanır'ın da olduğu Akil İnsanlar Heyeti hakkında "Karizmayı çizdirdiler" demiş, İnanır da şu sert yanıtı vermişti: "Karizmayı çizdiren asıl kendisi. Bu tavrı yüzünden daha da Altın Portakal Film Festivali'ne gitmeyeceğim. Onu çizeceğim!"




Son Güncelleme: 13.10.2013 00:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.